Canvas Canadian

Canvas Canadian

Deze grote, opvallende milieuvriendelijke canvas katoenen draagtassen zijn steeds voorzien van stevige, zwarte draaglussen en een bodemvouw.

De canvas Canadian ECO tas is een degelijke draagtas met een mooie uitstraling en kan ook perfect als strandtas gebruikt worden.

Lees meer over Canvas Canadian »»

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van bodemvouw

Handvat

2 zwarte katoenen lussen van 70 x 4 cm

Materiaal

224gr katoen

Kleuren

Ecru

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

10 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Uitleg formaten

A6 148 X 105mm A5 210 X 148mm
A4 297 X 210mm A3 420 X 297mm
A3+ 483 X 329mm

Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

 

Canvas Canadian