Luxe papieren draagtassen

Luxe papieren draagtassen

Deze luxe papieren draagtassen zijn ideaal voor modewinkels of special events.

Lees meer over Luxe papieren draagtassen »»

Beschrijving

Handvat

Voorzien van PP, katoen of satijnen koorden

Materiaal

130 tot 230grs. papier

Kleuren

wit of bruin

Bedrukking

offset

Min. oplage

250 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Uitleg formaten

A6 148 X 105mm A5 210 X 148mm
A4 297 X 210mm A3 420 X 297mm
A3+ 483 X 329mm

Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

 

Luxe papieren draagtassen

De mileiuvriendelijke FSC luxe papieren draagtassen zijn de meest luxueuze tassen die verkrijgbaar zijn en die uw product en naamsbekendheid een extra elan geven.

De luxe papieren draagtassen voorzien worden van PP, katoenen  of satijnen koorden van +/-50 cm lang wat bijdraagt tot hun uitstraling.

Deze FSC luxe papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in diverse diktes: 130 tot 230 grs. papier. Daarnaast worden deze tassen voorzien van een omslagversterking en bodemkarton waardoor deze luxe papieren tassen relatief veel gewicht kunnen dragen.

U kunt ervoor opteren om deze tassen onbewerkt te laten of af te werken met een mat of glans laminaat. Deze luxe papieren tas kan indien gewenst ook voorzien worden van een derde hersluitbare satijnen sluitlint tussen de handvaten.

De FSC luxe papieren draagtassen kunt u laten bedrukken met uw eigen logo of kleurcode. Deze luxe tassen kunnen bedrukt worden met 1 tot 4 kleuren of zelfs in full colour. Ook kan de bedrukking zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom naargelang uw wensen.

Uw logo extra laten opvallen kan door middel van embossingdebossingSPOT UV of hotstamp.