Papieren luxe ECO bag

Papieren luxe ECO bag

Luxe papieren ECO draagtassen voorzien van een omslag naar buiten en eyelets en katoenen koorden met aan de binnenzijde bruin en aan de buitenzijde wit duplex papier.

Lees meer over Papieren luxe ECO bag »»

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een omslag naar buiten en eyelets

Handvat

2 platte katoenen koorden

Materiaal

180gr duplex papier

Kleuren

binnenzijde bruin, buitenzijde wit

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle draagtassen op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 14 weken.
Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt is deze optie de beste keuze. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Heeft u op zeer korte termijn een kleine oplage draagtassen nodig voor bijvoorbeeld een opening of een event? De bedrukking wordt uitgevoerd op bestaande draagtassen. Deze draagtassen kunnen zowel op voor- en achterzijde bedrukt worden tot 6 Pantone kleuren.

Uitleg formaten

A6 148 X 105mm A5 210 X 148mm
A4 297 X 210mm A3 420 X 297mm
A3+ 483 X 329mm

Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

 

Papieren luxe ECO bag

Deze luxueuze papieren ECO draagtassen zijn aan de binnenzijde bruin en aan de buitenzijde wit, wat een zeer elegant voorkomen geeft. De milieuvriendelijke draagtassen zijn voorzien van een omslag naar buiten en eyelets voor de katoenen koorden wat nog meer uitstraling aan deze tas bezorgt.