Archieven: Bedrukte draagtassen

Stone Papier is een nieuwe generatie en is een uitstekend alternatief voor traditionele papieren. Stone-Paper is boom-vrij en meestal gemaakt van minerale (CaCo3) samen met een klein percentage van de niet-giftige hars.

Recycleren van huishoudafval doen we intussen allemaal. Op deze manier worden er grote hoeveelheden plastic afval gescheiden en gerecycled. Nadat het plastic gerecycled is wordt er ca. 20% nieuw plastic toegevoegd. Het gerecyclede materiaal wordt verwerkt waarmee nieuwe producten worden gemaakt, zoals gerecyclede plastic tassen.

Afbreekbare plastic tassen worden gemaakt van plastic folie waarbij een stof EPI® is toegevoegd, deze oxo-biodegradable technologie.zorgt ervoor dat de plastic tas na verloop van tijd biologisch wordt afgebroken door een reactie van deze folie en UV straling tot er water, kooldioxide en biomassa overblijft..

 

Handige rugzak, snel opgeborgen, ademend en wasbaar.

Luxe ECO bags met handvat in stro en versterkte bodem en omslag. Vervaadigd in gerecycleerd kraft papier

ECO take away tassen, speciaal voor meeneemmaaltijden, afhaal en traiteur.

ECO bags in papier met een omslag naar buiten en 2 gedraaide koorden.

Standaard papieren draagtassen uit gerecycleerd papier met platte lus handvat.

Een standaard papieren draagtas met dat ietsje meer door de houtstructuur.

Luxe papieren ECO draagtassen voorzien van een omslag naar buiten en eyelets en katoenen koorden met aan de binnenzijde bruin en aan de buitenzijde wit duplex papier.

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    • Geen categorieën