Bio afbreekbaar plastic

Bio afbreekbaar plastic

Afbreekbare plastic tassen worden gemaakt van plastic folie waarbij een stof EPI® is toegevoegd, deze oxo-biodegradable technologie.zorgt ervoor dat de plastic tas na verloop van tijd biologisch wordt afgebroken door een reactie van deze folie en UV straling tot er water, kooldioxide en biomassa overblijft..

 

Lees meer over Bio afbreekbaar plastic »»

Beschrijving

Uitvoering

Leverbaar in elke gewenste uitvoering

Handvat

uitgestanst handvat, koorden of lussen

Materiaal

Biologisch afbreekbare folie

Bedrukking

flexodruk

Min. oplage

3000 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Uitleg formaten

A6 148 X 105mm A5 210 X 148mm
A4 297 X 210mm A3 420 X 297mm
A3+ 483 X 329mm

Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

 

Bio afbreekbaar plastic

Het afbreken van het plastic is afhankelijk van de omstandigheden waarin het plastic zich bevindt, zoals temperatuur, vochtigheid en luchtconditie. Het beste is natuurlijk om de plastic tas bij het plastic afval voor recycling aan te bieden, maar mocht dit niet gebeuren wordt deze plastic tas sneller door het milieu afgebroken.

Afbreekbare plastic draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo?
Dat kan al vanaf 3.000 stuks. Deze milieuvriendelijke draagtassen zijn geheel naar wens te bedrukken en te bestellen. Zo kunt u zelf de uitvoering, formaat en hengsels bepalen.
De tassen zijn leverbaar in de uitvoering met uitgestanst handvat of met aangesealde lussen, zowel in een vlak model als een uitvoering met bodem en/of zijvouw.