Juco draagtassen

Juco draagtassen

Op zoek naar een degelijke en toch elegante draagtas? Deze JUCO-draagtassen zijn het beste van 2 werelden door de buitenkant van jute en de binnenkant van katoen!

Door de 2 aangestikte ronde katoenen draaglussen zijn deze tassen handig te dragen.

U kunt deze Juco draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap.
Reeds vanaf 500 stuks kunnen we deze tas custom-made produceren in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering, de levertijd is dan ca. 13 – 14 weken.
Wilt u ingekleurde juco, dan is de minimale oplage 2.000 stuks. Juco shoppers worden met zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren.

Lees meer over Juco draagtassen »»

Beschrijving

Handvat

Voorzien van 2 aangestikte ronde katoenen draaglussen

Materiaal

mix van natuurlijke grondstoffen van jute en katoen, binnenzijde gelamineerd

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

500 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Uitleg formaten

A6 148 X 105mm A5 210 X 148mm
A4 297 X 210mm A3 420 X 297mm
A3+ 483 X 329mm

Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

 

Juco draagtassen

Juco tassen worden gemaakt van een mix van verschillende materialen uit natuurlijke grondstoffen van Jute (JU) en katoen/ cotton (CO), hierdoor is de naam juco ontstaan.
Door deze 2 materialen met elkaar te mixen krijg je een iets gladder oppervlak vergelijkbaar met jute.

Juco draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap?
Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas custom-made produceren in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering, de levertijd is dan ca. 13 – 14 weken.
Voor ingekleurd juco is de minimale oplage 2.000 stuks. Juco shoppers worden doormiddel van zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren.