FSC papieren draagtassen met gedraaid handvat

FSC papieren draagtassen met gedraaid handvat

De FSC papieren draagtassen met gedraaide koord kent u ongetwijfeld van veel bekende modehuizen en boetieks. Tegelijk is het een prachtige tas voor uw reclameboodschap op beurzen.

Lees meer over FSC papieren draagtassen met gedraaid handvat »»

Beschrijving

Handvat

Voorzien van papier gedraaide koorden

Materiaal

90, 100, 110, 120 grs. wit of bruin FSC kraft papier

Bedrukking

zeefdruk of flexodruk

Min. oplage

250 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Met onze Europese productie kunnen wij dit product met 15 werkdagen leveren. Het is mogelijk om een rondom bedrukking tot full-colour te drukken.

Het is mogelijk om een gedeelte van de productie uit het Verre Oosten in te vliegen. Hierdoor kunt u profiteren van de scherpste prijs, maar tegelijkertijd met 5 a 6 weken de eerste producten ontvangen. Of met onze Europese productie kunnen wij de volledige bestelling van deze producten in 5 - 6 weken leveren. 

Met onze productie in het Verre Oosten kunnen wij alle producten op maat maken met een levertijd van ca. 10 tot 12 weken.  Het is altijd mogelijk om een gedeelte (bijv. 1 doos) in te vliegen.

Uitleg formaten

A6 148 X 105mm A5 210 X 148mm
A4 297 X 210mm A3 420 X 297mm
A3+ 483 X 329mm

Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

 

FSC papieren draagtassen met gedraaid handvat